K-Sport Finland - alustasarjat, ilmajouset, jarrusarjat!

Yritysten jättämiä ilmoituksia (muut poistetaan) - joten muista mainita myös yrityksen nimi!

K-Sport Finland - alustasarjat, ilmajouset, jarrusarjat!

ViestiKirjoittaja K-Sport » 31.01.2011 15:53

Kuva
K-Sport Finland
http://www.ksportfinland.com


K-Sport Finland aloittaa toimintansa K-Sport-tuotteiden virallisena maahantuojana ja jälleenmyyjänä.

K-Sport on Taiwanin suurin coilover- ja jarrusarjojen valmistaja. Niin coilover- kuin jarrusarjoissakin automallivalikoima on suurempi kuin yhdelläkään muulla valmistajalla koko maailmassa, joten hyvin suurella todennäköisyydellä löydät autoosi sopivia tuotteita kaupastamme.

K-Sport tuotteet ovat yksilöllisesti jokaiseen automallin räätälöityjä. Jousivakiot ja iskunvaimentimien jäykkyydet on valittu juuri kutakin automallia vastaavaksi. Tästä hyvänä osoituksena se että monessa autossa eri moottorimallikin vaikuttaa alustan jäykkyyteen, kun moottorin paino tietysti vaikuttaa akselimassoihin. Asennus on aina täysin bolt-on ilman mitään virityksiä. Täysi tehdastakuu 12kk.

Muilla vastaavia tuotteita myyvillä yrityksillä tuntuu hinnat vaihtelevan viikoittain, ja tyyliin kerran vuoteen vielä erikoistarjouspläjäys kun laivarahdilla tilataan "kimppatilaus". Tämä on asiakkaalle todella stressaavaa kun joutuu koko vuoden kyttäämään että milloin olisi otollinen hetki ostoksille.

K-Sport Finlandin periaatteena onkin että edulliset laivarahtitilaukset ovat saatavilla koko vuoden. Laivarahtitilaus tehdään kerran kuussa, lentorahdit heti tilauspäivänä. Näin et turhaan maksa lentorahdin ylimääräistä hintaa jos tavaroilla ei ole kiire! Hintamme ovat edullisia koko vuoden, joten voit tilata juuri silloin kun se sinulle sopii.

Nettikauppamme tuotevalikoima päivittyy reaaliaikaisesti valmistajan varaston mukaan, joten toimitusaikayllätyksiä ei tule. Lentorahtituotteet toimitamme 14pv sisällä, ja laivarahti max 3kk.

Esimerkkejä K-Sportin tuotteista:

Coilover-alustasarjat: Street/Track Racing/Drag Racing/Drift/Rally Asphalt/Rally Gravel/Rally Snow/Super Racing

Kuva

Ilmajousisarjat: Basic/Deluxe/Professional/Super Professional

Kuva

Jarrusarjat eteen ja taakse: 286/304/330/356/380/400mm

Kuva

Jarrusarjoissa K-Sportin erikoisuutena että satulan värin saa valita itse! Vaikka auton värikoodilla korinväriset satulat..

Tutustu verkkokauppaamme http://www.ksportfinland.com
Alustat ja jarrusarjat - http://www.ksportfinland.com
Avatar
K-Sport
 
Viestit: 1
Liittynyt: 31.01.2011 15:45
Paikkakunta: Hollola

Paluu Yritykset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä

cron