Auringonsuojakalvojen verkkokauppa - Tummennuskalvot.fi

Yritysten jättämiä ilmoituksia (muut poistetaan) - joten muista mainita myös yrityksen nimi!
Tummennuskalvot.fi
Viestit: 7
Liittynyt: 12.05.2019 21:00

Auringonsuojakalvojen verkkokauppa - Tummennuskalvot.fi

Viesti Kirjoittaja Tummennuskalvot.fi »

Tummennuskalvot.fi verkkokauppa myy yritys- ja kuluttaja-asiakkaille laadukkaita 3M ja Llumar tummennuskalvoja, sekä HEXIS valokalvoja, jotka sopivat myös auton kromiosien teippaamiseen. Olemme tunnettuja hyvästä ja nopeasta palvelusta - ennen klo 14:00 tehdyt tilaukset lähetetään tyypillisesti vielä samana päivänä ja sähköposteihin pyrimme vastaamaan aina tunnin sisällä. Toimitamme kaikki yli 25 euron tilaukset ilmaiseksi lähimpään Postiisi.

Sivustomme tarjoaa myös mm. seuraavat ilmaiset yksityiskohtaiset oppaat auton lasien tummennuksia suunnittelevalle:

-Auton lasien tummennusopas
-Autojen tummennuskalvoja koskevat lakisäädökset Suomessa
-Tummennuskalvojen irrottaminen itse

Yhteystiedot

Tummennuskalvot.fi / Digibadger
Kallioportinkatu 10, 33710 Tampere
Y-tunnus: 2730956-9
info@tummennuskalvot.fi
0456959409
Tummennuskalvot.fi
Viestit: 7
Liittynyt: 12.05.2019 21:00

Re: Auringonsuojakalvojen verkkokauppa - Tummennuskalvot.fi

Viesti Kirjoittaja Tummennuskalvot.fi »

Orafolin Oracal -auringonsuojakalvo on nyt saatavilla verkkokaupassamme! Oracal -kalvo on ominaisuuksiltaan erittäin monipuolinen hintaansa nähden. Avainominaisuuksia ovat erinomainen lämpösäteilyntorjunta ja hyvät asennusominaisuudet. Näiden lisäksi kalvo on läpivärjätty, minkä ansiosta sävy ei haalistu vuosienkaan käytön jälkeen. Tutustu Oracal -kalvoon lisää sen tuotesivulla.
Kuva

Meiltä kaikki yli 25€ tilaukset ilman toimituskuluja!

-Tummennuskalvot.fi
Tummennuskalvot.fi
Viestit: 7
Liittynyt: 12.05.2019 21:00

Re: Auringonsuojakalvojen verkkokauppa - Tummennuskalvot.fi

Viesti Kirjoittaja Tummennuskalvot.fi »

Olemme nyt Skyfol -auringonsuojakalvojen virallinen maahantuoja! Skyfol PerformX, Skyfol Shark HP Pro ja Skyfol BabyGuard -kalvot ovat varustettuja hyvillä asennusominaisuuksilla ja kilpailukykyisillä hinnoilla.

Skyfol PerformX: Keskipaksu metallisoitu auringonsuojakalvo, jolla on hyvät lämmöntorjuntaominaisuudet. Kalvo on hyvin muotoutuva sekä antistaattinen, jonka vuoksi pölyä ei tartu kalvoon asentaessa. Tummennuskalvo ei haalistu vuosien varrella kuten halvat kalvot ja pystymme antamaan tummennuskalvolle 10 vuoden takuun haalistumisen, kuplimisen ja irtoamisen osalta. Skyfol PerformX on hyvät valinta niin harrastajalle kuin ammattilaisellekin.

Skyfol Shark HP Pro: Erinomaiset asennusominaisuudet tekevät Skyfol Shark HP Pro:sta ammattilaisen valinnan. Hyvä kutistuvuus ja tarttuvuus tekevät asennuksesta nopeaa. Skyfol Shark HP Pro on hyvin muotoutuva ja pysyy hyvin kiinni myös lämmitinraudallisissa takaikkunoissa. Shark HP Pro on metallisoitu tummennuskalvo, jonka ansiosta sillä on hyvä lämpösäteilyntorjunta ja UV-säteilystä kalvo torjuu 99%. Nykyaikainen metallisointi ei häiritse GPS-signaaleja lainkaan.

Skyfol BabyGuard: Skyfolin lippulaivatuote, Skyfol BabyGuard, on suunniteltu kyydissä olevien turvallisuutta ajatellen, etenkin pienten lasten. Avainominaisuutena Skyfol BabyGuard -tummennuskalvossa on sen kyky pitää lasinsirpaleet yhdessä ikkunan hajotessa. Tummennuskalvo on monikerroksinen ja 50% paksumpi kuin normaalit kalvot. Paksuuden ja liimapinnan ansiosta kalvo pystyy pitämään lasinsirpaleet yhdessä. BabyGuard on myös keraaminen tummennuskalvo eli se kerää lämpöä itseensä ja siten estää lämmön pääsyn auton sisään. Keraamiset kalvot ovat vielä tehokkaampia lämmöntorjunnassa kuin metallisoidut auringonsuojakalvot ja parhaimmillaan torjuu jopa 70% kaikesta lämpösäteilystä.

Tutustu näihin tummennuskalvoihin lisää verkkosivuillamme!
Vastaa Viestiin