Välitetty ilmoitus: Nokian Autotalo/Fiat-, Lancia- ja Alfa Romeo-varaosat sekä huolto

Yritysten jättämiä ilmoituksia (muut poistetaan) - joten muista mainita myös yrityksen nimi!
MultiplaJTDmies
GFF
Viestit: 1305
Liittynyt: 22.01.2010 12:05
Paikkakunta: Päijät-Hämeestä pohjoiseen

Välitetty ilmoitus: Nokian Autotalo/Fiat-, Lancia- ja Alfa Romeo-varaosat sekä huolto

Viesti Kirjoittaja MultiplaJTDmies »

Pirkanmaalta lähestyttiin kerhoja seuraavalla tiedotteella; sekä soittaen että sähköpostilla (myös linkin takana yhteystietoja) voi helposti tiedustella varaosia sekä huolto/korjausaikoja:

Nokian Autotalolla on omaa maahantuontia Alfa Romeon, Fiatin ja Lancian originaali- sekä tarvikeosiin. Verkkokaupastamme löytyy vain murto-osa tuotteista, mutta tilaamalla meillä on saatavilla oikeastaan kaikki tehtaalta tilattavissa olevat osat sekä suuri määrä tarvikeosia. Verkkokaupassa on pääsääntöisesti sellaisia osia, jotka löytyvät meidän varastosta ja jotka voidaan postittaa muutaman päivän varoitusajalla. Erikseen tilatut varaosat saapuvat meille alkuviikosta, jonka jälkeen laitamme ne tästä Nokialta eteenpäin. Jokaisen viikon perjantaina lähtee Euroopasta kuljetus Nokialle. Meiltä löytyy myös käytettyjen osien puoli, jonka kautta osat myydään sellaisessa kunnossa kuin ovat. Muuten osat ovat uusia. Kannattaa ehdottomasti kysellä osia, jos ei satu löytymään tuolta verkkokaupasta. Ja jos on epävarma, sopiiko osa juuri tiettyyn autoon, kannattaa ottaa yhteyttä, niin voimme tarkistaa osan sopivuuden.

Lisäksi huollon puolella asentajilla on yli 20-vuoden kokemus Alfoista ja Fiateista. Niitä tehdään verstaalla todella paljon, mutta tietenkin myös muita merkkejä korjataan ja huolletaan.


https://nokianautotalo.fi/

Terveisin,
Assi Hansen
Nokian Autotalo Oy
Yrittäjäkatu 16
37100 Nokia
0400636482
autotalo@sci.fi
50 vuotta ja 127:sta Panda-"Nallukan", "Uuno(je)n", Zastava 1100:n, Ritmon, Tipo(je)n ja Punto(je)n kanssa Multiplahan ynnä Y10:iin, Musaan sekä uuteen Ypsiloniin!
Sämpy
Moderaattori
Viestit: 8333
Liittynyt: 16.04.2004 22:33
Paikkakunta: Renko

Re: Välitetty ilmoitus: Nokian Autotalo/Fiat-, Lancia- ja Alfa Romeo-varaosat sekä huolto

Viesti Kirjoittaja Sämpy »

Tää on loisto uutinen varaosapuolelle.
Säännöllisesti iteltä kysellään varaosia vuostuhannen vaihteen autoihin, niin voi ohjata kaikki kyselijät tuonne.

En itse halua alkaa tällä alueella toimimaan, kun periaatteessa kuka vaan jolla on eperi voi tätä bisnestä tehdä. Toki on sitten ne osat mitä ei enää tehtaalta saa mutta tarvikkeena löytyy ja eritoten sellaiset mitä ei ole autodocilla tms, mutta hankala bisnes sekin kun ei oikein toimi että toimitus 2-3kk päästä, pitäisi olla osaa varastossa ja se maksaa, eritoten Suomessa.

Joten ylipäätään hyvä uutinen että olisi yksi paikka joka viitsisi hommata osia youngtimereihinkin eikä automaattisesti vastata "ei saa".
Jokainen Fiat on pelastamisen arvoinen.
www.saminosat.net
Avatar
Tazio
Viestit: 439
Liittynyt: 08.11.2004 12:43

Re: Välitetty ilmoitus: Nokian Autotalo/Fiat-, Lancia- ja Alfa Romeo-varaosat sekä huolto

Viesti Kirjoittaja Tazio »

Komppaan edellistä. _Erittäin_ hyvä uutinen

-Tazio
Vastaa Viestiin