GFF vuosikokous 25.3.2023 Saarijärvellä

GFF-tiedotuskanava (ei tapahtumia, ne ovat edelleen tapahtumat-osiossa).
Avatar
GFF
Viestit: 213
Liittynyt: 02.02.2011 11:48

GFF vuosikokous 25.3.2023 Saarijärvellä

Viesti Kirjoittaja GFF »

Tervetuloa Gruppon vuosikokoukseen kerholehdessämme jo viime syksynä olleen ilmoituksen mukaisesti lauantaina 25.3.2023 klo 11 alkaen Saarijärvelle uuteen kerhokirjastotilaan! Osoite on Niukkalantie 10, Saarijärvi. Kokouskahvit tarjotaan, sääntömääräiset vuosikokousasiat käsittelyssä. Samassa yhteydessä erinomainen mahdollisuus tutustua kerhon aineistoihin ja tarvittaessa lainatakin.

GFF ry hallitus
Gruppo Fiat Finlandia r.y. - Alkuperäinen Fiat-merkkikerho vuodesta 1980
Avatar
GFF
Viestit: 213
Liittynyt: 02.02.2011 11:48

Re: GFF vuosikokous 25.3.2023 Saarijärvellä

Viesti Kirjoittaja GFF »

Tässä tuoreita kokouskuulumisia: paikalla oli seitsemän autokuntaa, ja ensi kertaa kokoushistoriassa kokeiltiin myös etäosallistumismahdollisuutta; "etäilijät" mukaan lukien osallistujia oli yhdeksän. Aamun erittäin sankka lumipyry haittasi surkean tieliikennesään takia, myös isommilla teillä, kävijöitä, ainakin kaksi peruutusta tuli "lumimotista", mutta kauimmat tulijat olivat Varsinais-Suomesta asti. Alkukahvien myötä paikallisesti Saarijärvellä merkittävän automyyjäuran tehnyt jäsenemme Kari Rönkä esitelmöi kuva-albumien kera Fiat-automyynnin mielenkiintoisesta historiasta merkin kultavuosina. Varsinaisen kokouksen päätyttyä katselimme vielä Gruppon järjestämän 18.3.2023 Mobilisimipäivän kuvallista satoa Jämsän upealta uudelta automuseolta.

Vuosikokous myönsi tili- ja vastuuvapauden edellisen toimintakauden hallitukselle, jäsenmaksu säilyy 25€:ssa ja edellinen hallitusjäsenistö jatkaa myös tulevalla kaudella. Hallitus järjestyy pikapuolin, tiedotetaan tarkka tehtäväjako erikseen. Jäsenistön määrä oli 371, ja talous vakaalla pohjalla edelleen, jopa ylijäämäinen, mitä pyritään käyttämään vahvasti mm. tapahtumien apuna ja kerhon tarvitseman erilaisen materiaalisen varustuksen, kuten kerhoesitteiden, tukena. Tapahtumakausi näyttää pääpiirteissään seuraavalta, jäsenkirje/jäsenmaksun yhteydessä touko-kesäkuun vaihteessa lisää tietoa, mutta myös täällä foorumilla tapahtumakohtaista etukäteisinfoa:

-5. "Piazza" Jyväskylässä 29.4. (tiedotetaan myös foorumilaisille jo tässä yhteydessä, että CARF ry pitää samassa yhteydessä alfistien kevätkokousta, joten nähtävillä on taatusti mielenkiintoista ajokalustoa) uudella isommalla tapahtumapaikalla
-5.-7.5. Classic Motor Show Lahdessa
-13.5. kevätvaraosapäivä Hollolan Kukonkoivussa; Jarin yrityksen 35v synttärit samassa
-3.6. Fiat 128/Ritmo + X1/9-kokoontuminen pohjoisella Pirkanmaalla
-10.6. Fiat 127 Summer Special (Uno- ja Panda harrastajain kera) Rymättylässä
-1.7. GFF kokoontumisajo "Autonovon aikaan" Helsinki/Porvoo suunnilla; kahvituksen ja lounastarjoilun määrän vuoksi ilmottautuminen Harrrille (kerholehdessä yhteystiedot, myös YV:nä "Multiplajtdmies" tänne foorumille 20.6.2023 mennessä). Aloitus Herttoniemen kartanon aamukaffeilla klo 10 Helsingissä. Puistossa autot isoon yhteiseen parkkiin pariksi kolmeksi tunniksi, kaffet+kävellen "Novolle" naapuriin. Lisätietoja alkukesästä
-22.7. Rrrrrrrratailtapäivä Ahvenistolla (klo 13-18)
-5.8. "SOHO"-treffit eli sohc-moottoristen tapaaminen Kärkölässä

Lisäksi varaudutaan mahdollisiin kutsuihin kauden aikana; infoa foorumilla etukäteen tapauskohtaisesti. Kauden lopulle vahvistuivat myös perinteiset Töllinmäen syystreffit Hämeenkyrössä 2.9. eli ensimmäisenä lauantaina aiempaan tapaan. Kerhokirjastokin järjestänee "avoimia ovia" tarpeen mukaan, ja Saarijärvellä läheinen majoituspalvelu sekä perhehuvipuisto tarjoaa jäsenedut (ks. eri otsikko täällä foorumilla). Odotettavissa voi olla myös osin Fiateihin liittyvien muiden ajoneuvokerhojen yhteistoimintaa (Lancia Club Finland ja Lumipalloralli alkuvuodesta 2024, ja isännöidään Suomen Kääpiöautoyhdistyksen kesäajelun yhtä "rastia" Asikkalassa 17.6.; paikalle on toivottu erityisesti pienten Fiatien harrastajia. Näistä ja muistakin tapauskohtaisesti lisää infoa kauden edetessä). Jäsenistöä kannustetaan edelleen myös näppärien pienimuotoisempien paikalliskaffien järjestelyihin eri puolilla maata koko toimintakauden aikana sekä osallistumaan muihin harrasteajoneuvotapahtumiin tuomaan Gruppoa ja Fiat-harrastetta esille.

Kerholehti ilmestyy kerran syyskauden aikana, toivotaan aktiivisia kirjoittajia/kuvaajia, aihepiirit saavat olla laajasti harrastustamme käsittäviä sekä italokulttuuripainotteisia, eikä tarvitse olla huolissaan kirjoitusasusta, tässä autetaan merkittävässä määrin; Harrille vaan kontaktia, jos koet itselläsi olevan hyvä juttu tiedossa (kerholehdessä osoite, voi myös lähestyä "MultiplaJTDmies"-nimimerkkiä YV:llä, eikä tarvitse olla välttämättä italokerhojen jäsen).

Tiedotetaan myös, että "Rainer Mäkipää"-kiertopalkinto Fiatien ja Fiat-sukuisten ajoneuvojen entisöinnistä/alkuperäisyyden vaalimisesta matkaa tänä vuonna Kuorttiin (palkinnon saajalle on jo ilmoitettu); ansaittua onnea palkinnon saajalle, lisää kerholehdessä syksymmällä! Sitä ennen jossain sopivassa tilaisuudessa "karakulaatiot", kunhan "juhlakalu" treffataan, esim. "Piazzalla" Jyväskylässä tai CMS:ssä Lahdessa. Vuosikokous myös ehdotti johtosääntöä yhdistyksen perussääntöjä täydentämään, koskien toimintakauden lopulla kerhoon liittynistä sekä liittymismaksua. Hallitus täydentää/muotoilee johtosäännön sääntöjen yhteyteen, periaatteena jatkossa on, että toimintakautemme aikana loppukuukausina liittyvä (n. joulu-maaliskuu) jäsenmaksu laskutetaan vasta alkukesän jäsenmaksulaskutuksen yhteydessä, ja että liittymismaksuna kerätään jatkossa viisi(5) euroa lähinnä kattamaan aloituspaketin sisällön ja postituksen arvoa. Hallitus myös varautuu vain muutama päivä sitten uutisoidun Fiat-maahantuontiuudelleenjärjestelyn mukanaan tuomiin mahdollisiin uusiin Fiat-kontakteihin sekä yhteistoimintamahdollisuuksiin.

Näillä yhteenvedoilla meille kaikille onnistunutta toimintakautta; tapahtumissa nähdään!

GFF ry hallitus
Gruppo Fiat Finlandia r.y. - Alkuperäinen Fiat-merkkikerho vuodesta 1980
Vastaa Viestiin