FIAT 500e Icon Etäyhteys

Yleistä keskustelua Fiateista, mielipiteitä, kysymyksiä (ei tekniikka) yms.
Sämpy
Moderaattori
Viestit: 8347
Liittynyt: 16.04.2004 22:33
Paikkakunta: Renko

Re: FIAT 500e Icon Etäyhteys

Viesti Kirjoittaja Sämpy »

Jos pidettäisiin tämän aiheen keskustelu täällä samassa topikissa.. yhdistin ketjut.
terv. ylläpito
Esa 10 kirjoitti: 29.11.2023 16:24 Kun varmaankin nyt on jo liikenteessä aika paljonkin samanlaisia Fiatteja kun minulla ja käyttökokemuksiakin kertynyt niin kyselenpä uudestaan oisko jollain kokemuksia etäyhteyden toiminnasta ja etenkin ajoakun varaustilan näytöstä etänä.
Minä saan etäyhteydellä varaustilan näkymään/päivittymään kun auto on latauksessa mutta kun auto ei ole latauksessa varaustila ei päivity.
Olen reklamoinut auton myyjäliikkeelle asiasta ja saanut kehotuksen kääntyä merkkihuoltoliikkeen puoleen, asiaa selvitettyään merkkihuoltoliikkeestä ilmoitettiin että etäyhteydellä varaustila päivittyy ainostaan kun lataus on käynnissä eli toiminta on se mikä kuuluukin olla ( lisäksi he väittivät että muissakin automerkeissä toiminta on samanlainen ).
Kiinnostaisikin onko jollakin etäyhteydestä käyttökokemuksia ja millaisia, tietysti muidenkin automerkkien etäyhteyksien toiminnasta olisi mukava saada tietoja.
Varaustilan seuranta etänä on minulle ajankohtainen koska itse olen talven ulkomailla ja auto on seisomassa hallissa useamman kuukauden, kokemuksesta tiedän että ajoakun varaustila lakee ainoastaan hitaasti auton seisoessa, mutta laskee kumminkin, joten haluaisin tarkistaa tilanteen etänä muutaman kerran talven kuluessa.
Jokainen Fiat on pelastamisen arvoinen.
www.saminosat.net
Vastaa Viestiin