Myydään/Vuokrataan: OKT 3h+k+s+at, Janakkala

Muiden tavaroiden myynti-ilmoituksia. Lue säännöt ennen ilmoittamista.
Avatar
Aero
Viestit: 242
Liittynyt: 24.02.2016 23:16
Paikkakunta: Janakkala
Viesti:

Myydään/Vuokrataan: OKT 3h+k+s+at, Janakkala

Viesti Kirjoittaja Aero »

Janakkalassa, Kanta-Hämeen sydämessä, Leppäkosken kylässä vanha kotini etsii uutta asujaa. Mieluusti möisin, mutta voin vuokratakin. Jos vaikka asuminen omakotitalossa, pienellä kylällä houkuttaa ajatuksena mutta kuitenkin jännittää, niin tervetuloa kokeilemaan ensin vuokralaisena ja jos asumismuoto ja paikka miellyttää, niin koska vaan voi lyödä tarjousta pöytään jotta päästään leimaamaan kauppa lukkoon - jos taas ei, niin vuokrasopimus on helppo irtisanoa.

Kyseessä on siis 1948 rakennettu rintamamiestalo pienellä, mutta vehreällä ja pirteällä 2156m2 omalla tontilla. Alakerrassa on sopivan kokoinen keittiö+ruokailutila, puolen alakerran kokoinen olohuone, eteinen sekä pieni, mutta toimiva WC. Yläkerrassa puolestaan on pieni makuuhuone, kylpyhuone (oikea kylpyhuone, koska siellä on kylpyamme) sekä isompi, n. puolen yläkerran kokoinen toinen makuuhuone.

Saunarakennuksessa on liiteri, mihin mahtuu helposti talven polttopuut sekä pukuhuone ja sauna. Kastorin Karhu tarjoaa massiiviset, haluttaessa myös pehmeät ja hyvät löylyt kunnon vanhan ajan tunnelmalla.

Autotallissa on tilaa yhdelle autolle ja siinä mahtuu mainiosti ropaamaan esmes ruotsalaisten versiota Tipo4 -kavalkadista tahi Alfa 159:iä (kokemuksen syvällä rintaäänellä). Autotallin seinissä on eristeitä, mutta puhutaan silti kylmästä tallista, joka ei muutenkaan ole mikään rakennustekniikan huippu, mutta pitää tuulta ja vettä, mikä on pihatouhuinin verrattuna iso plussa. Autotallissa sinänsä on tilaa varastoida ja tehdä asioita, vaikka auto olisikin sisällä.

Sähkö kiinteistölle tulee Elenian kaapeleita pitkin maan alla, joten puita ei linjoille kaadu. Sähkökaapelin vierestä seinän läpi pujahtaa Lounean valokuitu, jota pitkin kotiin saa nopean ja vakaan nettiyhteyden, eli etätyötkin sujuu mukavasti ja tehokkaasti. Kiinteistö on kaava-alueella, joten puhdas vesi tulee ja likainen lähtee putkia pitkin kunnan hoiviin - helppoa ja vaivatonta.

Leppäkosken kylä on pieni ja rauhallinen, mutta mukavan yhteisöllinen. Kylän kioski on usein kesäisin auki keräten väkeä yhteen ja jokirannan juhannusjuhla on kylän vanha perinne. Naapurit ovat mukavia, mikä on myös varsin positiivinen asia. Itsekin asun yhä n. 15km päässä, joten minutkin tavoittaa aika helpolla. Talolta on kolmosmotarille matkaa n. 7km ja tästä huristelee jopa Helsinkiin asti alle tunnissa (kesäaikaan Hki rajalle n. 45min oli aika normaali suoritus), moottorin ehtiessä lämmitä sopivasti ennenkö rampilla polkaisee vauhdin päälle. Lähimaastosta löytyy myös esimerkillinen määrä mukavia mutkateitä maalaismaisemissa huristeltaviksi, joten ei tarvitse tyytyä moottoritiepuutumisiin.

Hintaa kiinteistöllä on 75000€, eli puhutaan varsin kohtuullisista summista. Lainaerien jälkeen siis jää rahaa myös elää ja harrastaa ihan tavallisellekin ihmiselle. Kiinteistö on ihan sopivassa asuinkunnossa, mutta ainahan tälläisestä jotain tekemistä löytyy, eikä tällä hinnalla sovi ihan uutta odottaa. Vuokrahinnaksi rohkeen luvata vaikka 700e/kk, josta voidaan tingata alaspäin yhdessä tuumien ja laskien.


Virallinen myynti-ilmoitus välittäjän kautta ja kuvia löytyy tuolta: https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asu ... a/17107033

Luuri kouraan, soitto välittäjälle ja muutto maalle, niin helppoa se on!
Vahvasti eurooppalaisperustaisen käyttö- ja harrastekaluston moottorileluharrastaja.

Alfa Romeo 159 V6 Q4 Berlina *2 // Alfa Romeo 33 P4 // Ferrari 348TB // TVR 350i DHC // Triumph Daytona 955i // Fiat 580 DT