Kutsu: Itäharjun ajot 23.8.2020, Turku

GFF-tapahtumia ja paikalliskahvitteluita. Muiden kerhojen tapahtumien ilmoitukset ilman ennakkoon kysyttyä lupaa on kielletty.
MultiplaJTDmies
GFF
Viestit: 889
Liittynyt: 22.01.2010 13:05
Paikkakunta: Päijät-Hämeestä pohjoiseen

Kutsu: Itäharjun ajot 23.8.2020, Turku

Viesti Kirjoittaja MultiplaJTDmies »

Saimme turkulaiselta tapahtumajärjestäjältä kutsun paikalliseen ajotapahtumaan, ja vaikka tekstin mukainen ilmottautumisaika on jo mennyt, järjestäjän eilisiltaisen kommentin mukaisesti olemme kaikki mitä lämpimimmin edelleen tervetulleita! Markulta voi kysellä lisätietoja, yhteystiedot tuossa alimpana. Eli nyt etenkin siinä lähimaisemissa asuvat joukolla vähän isommille "paikalliskaffeille", jos/kun kalusto sallii...

KUTSU


Kerhonne on lämpimästi tervetullut mukaan Itäharjun Ajot 1955 – 65 ja Jarno Saarinen muistoajo tapahtumaan sunnuntaina 23.8.2020. Tapahtuma järjestetään osoitteessa Teollisuuskatu 44 Turku.

Viime vuotisen suosion innoittamana vanhat moottoripyörät ja autot kokoontuvat jälleen muistelemaan kilpailua, jossa aikoinaan mittelivät taitojaan kaikki Suomen kärkikuljettajat, kuten Curt Lincoln, Heimo Hietarinta, Timo Mäkinen, Rauno Aaltonen, Leo Kinnunen, Jarno ”Paroni” Saarinen, Matti Salonen ja monet, monet muut.

Paronin Poikien työn tuloksena on koko perheen näytösajotapahtuma, johon voi osallistua joko moottoripyörällä tai autolla, joka on valmistettu 1972 tai aikaisemmin. Toivomme lisäksi, että ajokit olisivat mahdollisimman alkuperäisiä.

Ajamaan tulevien ilmoittautuminen viimeistään sunnuntaihin 9.8. mennessä. sähköisellä ilmoittautumiskaavakkeella osoitteessa itaharjunajot.fi. Ajamaan autoja mahtuu mukaan 50 kpl ja pyöriä 70 kpl. Ruoka- ja juomatarjonnan alueella hoitaa Itäharjun Grilli. Lapsille on tarjolla pomppulinna. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtuman lähellä oleva yhteistyökumppanimme Holiday Club Caribia tarjoaa majoittumismahdollisuuden pe 21.8. - su 23.8. ao. hinnoilla:

1hh Standard 99€/vrk

2hh Standard 114€/vrk

Tarjous on voimassa 7.8. asti ja varaukset voi tehdä suoraan soittamalla Caribian myyntipalveluun 0300 870920. Varauksen yhteydessä mainitse koodi ”Itäharjun Ajot”.


Tervetuloa Ajoihin

Paronin Pojat

Lisätietoja:

Markku Moberg

Itäharjun Ajot

050-326 8886

http://www.itaharjunajot.fi" onclick="window.open(this.href);return false;
45 vuotta ja 127:sta Panda-"Nallukan", "Uuno(je)n", Ritmon, Tipon ja Puntojen kanssa Multiplahan ynnä Y10:iin sekä uuteen Ypsiloniin!