Sivu 1/1

GFF vuosikokous ja "Harrin avoimet ovet" 3.7.2021

Lähetetty: 01.06.2021 18:47
Kirjoittaja MultiplaJTDmies
Tervetuloa Asikkalaan, mikäli virustilanne sen sallii, lauantaina 3.7.2021 klo 10-17! Viimevuotiset paikat "Avointen ovien" osin: aloitus klo 10 Gruppon tarjoamilla kokouseväillä paikallisella seurojentalolla (Riuttala), osoite Kopsuontie 1480 (noin), ja tästä risteyksestä Kivilaaksontietä 50m pihaan. Kahvitellaan rauhassa kyläpäivän buffetissa, sitten klo 11 jälkeen pari kolme minuuttia italotalleilleni pitämään vuosikokousta, Kopsuontie 1510 risteyksestä viitoitus perille. Tarjoilut seurojentalolla aina klo 14 asti, voit tulla myöhemminkin pelkkiin "Avoimiin oviin". Virustilannevaraus tietenkin tälle, lisätietoja täällä foorumilla ja myös vaikka soittaen lähempänä, puh. nolla neljä sataa 77 kaks kaks neljä 0/HRI

PS: Pahoittelut, että sattuu päällekkäin Pynnän Karin "kaksisylinteristen" kanssa, mutta kokousjärjestelyjen ja yhdistysbyrokratian puolesta päivä on nyt otollisin. Kari tervetullut paluumatkalla Espoosta Asikkalan kautta!

Re: GFF vuosikokous ja "Harrin avoimet ovet" 3.7.2021

Lähetetty: 23.06.2021 14:10
Kirjoittaja MultiplaJTDmies
Tänään saatu alustavasti sovittua aidon italialaisen jäätelön tarjoilu tapahtuman yhteydessä; Gruppo tarjoaa kävijöille "jäätävän italoelämyksen" kokouksen kyytipojaksi! Olli-Pekan ja Piritan Sisiliasta tuoma "Mamma Marisan" resepti on parina viime kesänä taannut käsintehtyjä herkkuja jyväskyläläisille kävelykadun kulkijoille, ja nyt on tilaisuus maistella gelaton makuja sitten Asikkalassa. Tiedossa lienee pistaasi, limoncello, mansikka ja vanilja ainakin, ja näen ensi viikolla, mitä kaikkea on tarjolla. Kunhan vaan saadaan viikon päästä muutaman kilon lasti onnistuneesti perille (ovat kyllä toimittaneet kauemmaskin); lienee syytä huoltaa "vesinokkaeläimen" ilmastointi täysiskuun...……...

Re: GFF vuosikokous ja "Harrin avoimet ovet" 3.7.2021

Lähetetty: 29.06.2021 23:13
Kirjoittaja MultiplaJTDmies
Erikoislaatuinen pyyntö Sinulle, mikäli olet lauantaina tulossa Asikkalaan: omistatko valkoisen kauluspaidan, mustan/tummansinisen pikkutakin ja pilottimalliset mustat aurinkolasit? Tai vaihtoehtoisesti tumman päällyspuseron tai poolopaidan, tumman pipon ja mainitut lasit? Jos kyllä, niin kriteerit täyttyvät Fiat Tipo-henkiseen valokuvaideaan.......... kamat mukaan siis ja virnettä silmäkulmaan, vuoden Fiat-lehtikuva-aihio odottaa; lisää tietoa paikan päällä!

Re: GFF vuosikokous ja "Harrin avoimet ovet" 3.7.2021

Lähetetty: 04.07.2021 22:04
Kirjoittaja MultiplaJTDmies
Hienosti saatiin hyvällä osanottajamäämällä vuosikokous hoidettua; tuolla keskeistä tietoa:

http://fiatforum.fi/viewtopic.php?f=20& ... 366fe718f0

Paikalla kävi kolmisenkymmentä ihmistä, piha mukavasti autoja täynnä. Kerhon sihteeri ilmeisesti tuonne Facebookin suuntaan virittelee myös kuvallista materiaalia. Byrokratian lisäksi leppoisa tunnelma italialaisen gelaton kyytipojaksi, joten kaikin puolin täältä järjestelyjen suunnasta onnistunut päivä kiitos kaikille kävijöille! Harmi, että osui yhtäaikaa Karin kaksisylinteristen kanssa, sinnehän minäkin olisin suunnistanut, mutta taidettiin saada kumpaankin aivan passeli osanottajajoukko mukaan. Täällä Asikkalassa vielä innokkaimmat piipahtivat Auliksen talleilla viime kesän tapaan, joten nähtävää kalustonkin puolesta oli mukavasti.

Yritetään tapailla vielä muuallakin toimintakauden aikana, viruksen sallimissa puitteissa,

t. Harri
IMG_9379.JPG
IMG_9379.JPG (98.21 KiB) Katsottu 594 kertaa

Re: GFF vuosikokous ja "Harrin avoimet ovet" 3.7.2021

Lähetetty: 15.07.2021 11:41
Kirjoittaja Vode131
Mukava oli taas päästä turisemaan fiat juttuja ja ensimmäinen kerta vuosikokouksessa vaikka jo yli 15 vuotta jäsenenä kerhossa. Jäätelö oli hyvää ja sitä tulikin nautittua runsaasti. :thumb: Pääsin nautiskelemaan tiukoista mutkateistä aamulla ja illalla aikoihin jolloin muuta liikennettä ei juuri ollut. Rengaspaineet korotettiin käyttikseen jo edellisiltana. 8-)

Jotain kuvia tuolla linkin takana. https://vode131.kuvat.fi/kuvat/Tapahtum ... kala+2021/

Kuva

Kuva

Kuva