"Lil Italy Festival" 23.-25.7.2021, Suvilahden kulttuurikeskus, Helsinki

GFF-tapahtumia ja paikalliskahvitteluita. Muiden kerhojen tapahtumien ilmoitukset ilman ennakkoon kysyttyä lupaa on kielletty.
Avatar
GFF
Viestit: 164
Liittynyt: 02.02.2011 12:48

"Lil Italy Festival" 23.-25.7.2021, Suvilahden kulttuurikeskus, Helsinki

Viesti Kirjoittaja GFF »

Jäsenistömme on saanut kutsun jo talvella otsikossa mainittuun, joka on monikulttuurinen italialaishenkinen tapahtuma Helsingissä.Jäsenkirjeessä kesäkuussa asiasta jo muistuteltiin, ja tapahtuman järjestely on varmistunut nyt viimeinkin. Itse sisäänpääsy on ilmainen kaikille, ja Gruppolta on pyydetty vetonaulaksi näyttelyalueelle torstai-illasta 22.7. lähtien aina sunnuntai-iltaan 25.7. erityisesti Fiat-autokalustoa (Lanciatkin sopivat mainiosti, eikä varmaan muitakaan italomerkkejä syljetä, mikäli foorumilaisilla on "runsaudenpulaa" kalustosta!) 2-5 kpl. Ilmeisesti harrastajien esittelyautoja voi myös vaihtaa viikonlopun aikana, tämä neuvoteltavissa, ja autojen yhteydessä saa esitellä kerhotoimintaa. Lisäksi tapahtumajärjestäjä pystyy järjestämään pääsisäänkäynnin "kunniakujaan" muutaman ilmaisen pysäköintipaikan jäsenistöjemme autoille, sen mukaan, kuin olisi ennakkoon ilmottautuneita.Talvella suunnittelussa oli myös mahdollinen pieni letka-ajelu tapahtuma-alueella; sen järjestyminen ja aikautus ratkeaa, mikäli on sopivasti ajokalustoa paikan päällä.

Kannustetaan erityisesti pääkaupunkiseudun harrastajia käyttämään tilaisuutta hyväksi; ilmottautumiset suoraan järjestäjäorganisaatioon: Marko Kantola, p. 04 viis yks yks 0 1010, marko(at)clinic.fi Ja totta kai saa paikalle tulla kauempaakin; Forza Italia!

GFF ry hallitus
Gruppo Fiat Finlandia r.y. - Alkuperäinen Fiat-merkkikerho vuodesta 1980