Välitetty ilmotus M:Lancia Kappa 2,4 ie itse purkaen

Varaosien myynti-ilmoituksia. Lue säännöt ennen ilmoittamista.
MultiplaJTDmies
GFF
Viestit: 861
Liittynyt: 22.01.2010 13:05
Paikkakunta: Päijät-Hämeestä pohjoiseen

Välitetty ilmotus M:Lancia Kappa 2,4 ie itse purkaen

Viesti Kirjoittaja MultiplaJTDmies »

Alkuviikosta piipahdettiin harrastajakollegan kanssa Heinolassa purkamassa kotipihassa vain n. 220 000 km ajettua Kappa Berlinaa (tumma grafiitin harmaa metalliväri). Tieto autosta on ollut jo hyvän aikaa Lancia-klubin myyntiosastolla, mutta sovittiin, että voin täällä foorumilla ilmotella vielä, kun auto on mitä ilmeisimmin lähdössä Juhannukseen -21 mennessä Kuusakoskelle naapuriin paaliin. Lisätietoja kannattaa kysellä täältä: p. nolla viis nolla 3 viis kahdeksan 4 9 kuus 8/Heli. Osat ovat todella harrastajaystävällisesti hinnoiteltuja, kun omistaja haluaa tarjota harrastajakollegoille tilaisuuden pelastaa talteen kaiken, mitä pelastettavissa olisi!! Purkupaikka on tasaisella pihalla ulkona, autoa pääsee tutkimaan eri puolilta, ja tunkin kanssa vaikka nostellakin.

Meille tarttui mukaan yhtä sun toista pisteosaa korin suunnasta, ja tulossa paikalle on ilmeisesti pikapuolin jo ainakin renkaiden hakija. Auton tekniikka olisi erittäin hyvä, apulaitteista mm. laturi ja startti vain jokin aika sitten uusittu, ja voimalinjan suhteen auto on ennen noin syksyllä 2018 seisontaan jäämistään ollut kaikin puolin moitteeton. Myös tummansininen sisustus lähes priima (voi olla, että minuakin tuo kiinnostaa penkkeineen/puujäljitelmineen/ovipahveineen, mutta ei mitenkään haittaa, jos löytyy vielä tarvitsevampi uusi omistaja!) eikä autossa ole ollut seisokkiaikana vesivuotoja tai pieneläinhaittoja. Luukut ja etulokarit oikein hyvät, ovien alalaidassa maali hilseilee, mutta muuten kyllä käyttökelpoiset. Etuovien kahvat menneet jo, takaovien lukot/kahvat paikoillaan. Vyöt taisivat olla kaikki vielä paikoillaan. Mittaristo ja lämppärin konsolitaulu ehjiä, viikset ja ratti paikoillaan. Tuulilasinpyyhinkojeisto myös kiinni ja kunnossa, samoin ilmeisesti parjattu lämppärin puhallin (jonka irrotus taitaa ollakin se varsinainen Kappanomistajan kisällitaidonnäyte...). Konehuoneen puoli täysin koskematon, joten nyt olisi tilaisuus kyllä hankkia ehkä Suomen vähiten ajettu Kappan täydellinen tekniikka. Vetokoukko sähköineen myös tallella edelleen, samoin takavalot ja sivuvilkut. Helmat huonoimmassa kunnossa, joten korinluovuttajaksi ei autosta ehkä ole; taka-akselipalkkia ei tarkasteltu erikseen.

Pistän tuonne Lancia-osastoon vielä linkin tänne.
45 vuotta ja 127:sta Panda-"Nallukan", "Uuno(je)n", Ritmon, Tipon ja Puntojen kanssa Multiplahan ynnä Y10:iin sekä uuteen Ypsiloniin!
MultiplaJTDmies
GFF
Viestit: 861
Liittynyt: 22.01.2010 13:05
Paikkakunta: Päijät-Hämeestä pohjoiseen

Re: Välitetty ilmotus M:Lancia Kappa 2,4 ie itse purkaen

Viesti Kirjoittaja MultiplaJTDmies »

Kappa vielä Helin tontilla, nyt jo jossain määrin riisuttu versio. Tekniikka/voimalinja edelleenkin täydellinen, myös kaikki luukut/ovet sekä puskurit ja moottorin alasuojamuovi ovat paikoillaan. Sisustusta jo mennyt jonkin verran, mutta lattia/kattoverhoilu, ovipahvit ja vyöt tallella, myös tavaratilan föllit. Ratti (+airbag), viikset ja mittaristo koskemattomia. Rengastus on lähdössä pikapuolin uuteen kotiin, joten sitten kori jäänee tiilikasojen tms. päälle.
45 vuotta ja 127:sta Panda-"Nallukan", "Uuno(je)n", Ritmon, Tipon ja Puntojen kanssa Multiplahan ynnä Y10:iin sekä uuteen Ypsiloniin!
Vastaa Viestiin