Palveleva viritysosien verkkokauppa — Vauhtiveikot.fi

Yritysten jättämiä ilmoituksia (muut poistetaan) - joten muista mainita myös yrityksen nimi!
vauhtiveikot
Viestit: 3
Liittynyt: 24.07.2021 20:14

Palveleva viritysosien verkkokauppa — Vauhtiveikot.fi

Viesti Kirjoittaja vauhtiveikot »

Vauhtiveikot.fi verkkokaupasta löydät laajan valikoiman (yli 17 000 tuotenimikettä) viritys- ja tuning-osia autoihin. Valikoimamme kattaa mm. moottorin viritysosat, sekä alustan- ja pakoputkiston osat. Toimitamme yli 150 euron tilaukset ilmaiseksi, tyypillisesti viikon kuluessa.

Verkkokaupan taustalla toimiva yritys on FlexFlush Oy (perustettu 2019). Meihin saat yhteyden laittamalla viestiä osoitteeseen info@vauhtiveikot.fi tai soittamalla numeroon 050 3112250 (myös Whatsapp). Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi. Tiedustellessasi osan soveltuvuutta autoosi, liitä viestiin autosi rekisterinumero.
vauhtiveikot
Viestit: 3
Liittynyt: 24.07.2021 20:14

Re: Palveleva viritysosien verkkokauppa — Vauhtiveikot.fi

Viesti Kirjoittaja vauhtiveikot »

Syksy tulee kovaa vauhtia ja illat hämärtyy! Mikäpä sen parempaa kuin siirtyä autotallin puolelle hommiin. Syksyn hämäriin iltoihin on hyvä varustautua täydentämällä tallin tuunaushyllyt viritys- ja tuning-osilla.

Meiltä löydät juuri sopivia tuotteita tallin puolella tapahtuviin projekteihin. Syysiltaa piristää huomattavasti kiiltävät uudet pakoputkenpäät ja rouheampi äänimaailma! Ulter Sportin laadukkaat rosteriset ja aluminisoidut vaimentimet löydät niin mallikohtaisina kuin yleismallisinakin. Pakoputken ulostulopäitä löydät valikoimastamme yli 200 erilaista mallia!

Kuva

Moottorin viritysprojekteihin soveltuvat hyvin Maxpeedingrodsin viritysturbot ja elinikäisellä takuulla varustetut H-profiilin kiertokanget!

Kuva

Tule tutustumaan valikoimaamme ja varustaudu tulevan syksyn talli-iltoihin jo hyvissä ajoin!

Mukavaa loppukesää ja tulevaa syksyä!
- Vauhtiveikot.fi
vauhtiveikot
Viestit: 3
Liittynyt: 24.07.2021 20:14

Re: Palveleva viritysosien verkkokauppa — Vauhtiveikot.fi

Viesti Kirjoittaja vauhtiveikot »

Kellot on siirretty talviaikaan ja pimeälläkin täytyy liikehtiä. Siksi onkin hyvä aika laittaa auton valaistus kerralla kuntoon. Tähän juuri oikea apu on huippulaadukkaat Lazer lisävalot!

Valikoimastamme löytyy niin pienempää, kuin isompaakin lisävalopaneelia, joten sopiva lisävalo löytyy keulalle kuin keulalle. Klikkaa itsesi lisävalopaneelien valikoimaan tästä.

Takuuvarmasti riittävää lisävaloa tarjoilee esimerkiksi Lazer Linear 18 Elite! Tästä lisävalosta irtoaa huimat 12150 lumenia valotehoa ja lisäominaisuutena löytyy myös parkkivalotoiminto.
Kuva

Lazerin lisävalot suunnitellaan sekä valmistetaan Iso-Britanniassa korkeiden laatustandardien mukaan. Komponentit on tarkoin valittuja, jotta lisävaloille voidaan taata hyvä kestävyys kaikissa olosuhteissa. Lazer tarjoaakin viiden vuoden takuun lisävaloilleen!

Valtaosalla myymistämme lisävaloista on ECE R112 -hyväksyntä kaukovaloille, joten voit olla huoleti ja lisätä autoosi valotehoa pimeille vuodenajoille.

Tule tutustumaan valikoimaamme ja pistä autosi valaistus kuntoon! Kaikki Lazer lisävalot tarjouksessa vielä viikon ajan!

Mukavaa loppusyksyä!
-Vauhtiveikot.fi
Vastaa Viestiin