GFF Rrrrrrradalle, Botniaring 27.7.2024 klo 11-13 ja 14-16

GFF-tapahtumia ja paikalliskahvitteluita. Muiden kerhojen tapahtumien ilmoitukset ilman ennakkoon kysyttyä lupaa on kielletty.
Avatar
GFF
Viestit: 213
Liittynyt: 02.02.2011 11:48

GFF Rrrrrrradalle, Botniaring 27.7.2024 klo 11-13 ja 14-16

Viesti Kirjoittaja GFF »

Gruppo Fiat Finlandian ajoharjoottelupäivä pidetään lauantaina 27.7.2024 Etelä-Pohjanmaalla, Botniaringin radalla Jurvassa.
www.botniaring.fi

Radalla ajavat samana päivänä Fiat V1200 luokan Puntot omat ajonsa ja kisansa, GFF:n ratavaraus on seuraavasti: 11-13, ja 14-16.

Rata on varattu V1200 Puntoille ennen meidän varausta, tuossa tunnin väliajalla ja sitten vielä tunnin meidän jälkeenkin. Kannattaa niitäkin jäädä seuraamaan.

Päivä on tarkootettu kaikille italialaisille ajoneuvoille, ja niiden lisenssivalmisteille, riippumatta korimallista, moottorin koosta, tai vuosimallista. Etukäteen sovittaessa mahrollisuus ajaa radalla myös muunmaalaasella autolla. Ajoharjoottelupäivälle osallistuminen ei edellytä urheilullista ajokkia, eikä aikaisempaa ajokokemusta radalla.

Ajoneuvoon on oltava luonnollisesti turvallisessa ja nesteitä vuotamattomassa kunnossa. Liikennevakuutus on PAKOLLINEN, myös rekisteröimättömiltä autoilta (jos tarrakilvet, huolehdi että autossa on liikennevakuutus joka korvaa myös AJOHARJOITTELUSSA, tarrojen oma vakuutus ei siis riitä). Katsastus ennen radalle menoa: vuodot, penkin ja akun kiinnitys, ei irtotavaroita ohjaamossa tai tavaratilassa sekä yleinen turvallisuus. Kuljettajilla oltava ajokortti.

Kaksi ryhmää vuorottelevat: Hitaammassa ryhmässä rajoitettu nopeus 90 km/h, huimailu kielletty ja ohittaminen vain suorilla. Kypärä ei pakollinen, mutta erittäin suositeltava! Tämä tarkoitettu myös aloittelijoille rata-ajoon tutustumiseen. Opastustakin voidaan järjestää mahdollisuuksien mukaan.

Nopeassa ryhmässä vapaa nopeus. Kypäräpakko.

Hinnat:
- Jäsen italialaisella autolla 20€
- Jäsen muunmaanlaasella autolla 40€
- Ei jäsen italialaisella autolla 50€
- Ei jäsen muunmaanlaasella autolla 70€

Paikalle tervetulleita kaikki vaikkei radalle ajamaan aikoiskaan. Varikolla on tilaa tulla vaikkapa pitämään peräloosterikirppistä aiheeseeen kuuluvista tavaaroosta. Varikolle luonnollisesti vapaa pääsy.
Lisätiedot: o4o-57 2o2 57 (ilt./vkl) tai gff(ät)gruppofiatfinlandia.fi

Tervetuloa mukaan rentoon ja vauhdikkaaseen ajoharjoottelupäivään Etelä-Pohjanmaalle!

GFF Hallitus
Gruppo Fiat Finlandia r.y. - Alkuperäinen Fiat-merkkikerho vuodesta 1980